Vraag je energie bespaarrapport aan

Introductie nieuwe samenwerkingspartner Financieel Fit

Geplaatst door op 15 november 2022

Als moderne en meest dienstverlenende financieel adviesorganisatie van Nederland willen wij onze relaties niet alleen Financieel Fit maken maar ook houden. Op het moment dat de koopkracht van Nederlanders onder druk komt te staan – door welke ontwikkeling dan ook – gaan wij direct op zoek naar oplossingen. Behalve het geven van goede en persoonlijke financiële adviezen, zien we het ook als onze taak om dit zo toekomstbestendig mogelijk te doen.

Nederland Duurzaam Fit maken en houden

Er is een stormloop van ontwikkelingen. Denk aan stijgende hypotheekrentes, oplopende energiekosten, dalende prijzen van niet verduurzaamde woningen, doorlooptijden van maanden voor mensen die hun huis wel willen verduurzamen en politieke ambities om klimaatdoelstellingen te behalen. Met de wetenschap dat een groot deel van de eigen woningbezitters in Nederland beschikt over voldoende overwaarde, eigen middelen en een toereikend inkomen om maatregelen te nemen tegen al deze negatieve marktontwikkelingen, werd onze nieuwe uitdaging geboren: Nederland Duurzaam Fit maken en houden.

Op zoek naar een geschikte partner

Om onze relaties ook daadwerkelijk ‘Duurzaam Fit’ te kunnen maken en houden, hadden we een partner nodig. Na gesprekken met meerdere partijen was het vertrouwen in de aanpak van BOX Duurzaam dusdanig dat we heel snel zijn gestart met een pilotfase. In onze ogen is BOX Duurzaam dé partner en met de slimme en effectieve aanpak, kan het gehele traject van interesse in het verduurzamen tot aan het uitvoeren van alle denkbare maatregelen vlekkeloos verlopen.

De pilotfase

Tijdens de pilotfase kwamen we er al snel achter dat er écht sprake is van een partnership. Dit bleek uit het afstemmen van kleine aanpassingen, het snel schakelen met relaties die geïnteresseerd zijn in het verduurzamen van de woning en het leveren van maatwerk door een persoonlijk advies van de BOX Duurzaam adviseur. Het vertrouwen dat we hierdoor hebben gekregen in de samenwerking heeft geleid tot een overeenkomst waarin de samenwerking tussen Financieel Fit en BOX Duurzaam ook officieel is bekrachtigd.

Eerste geluiden positief

Vanuit de adviseurs zijn de geluiden omtrent de samenwerking tot nu toe heel positief. De communicatie gaat soepel en de snelheid waarmee onze relaties worden geholpen is precies zoals we hebben afgesproken. Samen zorgen wij ervoor dat alle relaties van Financieel Fit klaar zijn voor een duurzame en financieel fitte toekomst.

Gerelateerd: