Vraag je energie bespaarrapport aan

Snel en eenvoudig energie besparen

De kosten van uw bedrijfspand(en) wilt u natuurlijk zo laag mogelijk houden. Door te verduurzamen is een aanzienlijke besparing op uw energiekosten te behalen. Maar waar begint u en hoe regelt u de financiering? BOX duurzaam zakelijk ontzorgt u van A to Z. Van een advies over de maatregelen, financieringsmogelijkheden en belastingvoordelen tot professionele begeleiding bij de installatie. Zo bespaart u moeiteloos honderden euro’s en draagt u direct een steentje bij aan een beter milieu.

Uniek alles-in-één concept

BOX duurzaam zakelijk helpt u met het verduurzamen van uw bedrijfspand(en). Hoe we dat doen? Met een uniek alles-in-één concept dat u volledig ontzorgt.

Advies op maat

Onze experts starten met een energiebesparingsverkenner om te zien waar voor uw bedrijf het meeste voordeel te behalen is. Daarbij houden we rekening met het bouwjaar en de staat van het bedrijfspand, we kijken naar uw huidige energieverbruik en energielabel. Op basis daarvan stellen we een advies op hoe u het best kunt verduurzamen.

Inzicht in financiële en fiscale mogelijkheden

Naast advies over de verduurzamingsmaatregelen, begeleiden we u ook bij de financiële kant van verduurzamen. Zo zijn er financieringsmodellen en belastingvoordelen haalbaar die erg interessant voor u kunnen zijn. Onze experts vertellen u graag meer.

Professionele begeleiding

Is het tijd om aan de slag te gaan? Dan begeleiden onze experts de uitvoering van A tot Z. U heeft er geen omkijken naar en heeft de zekerheid van een vakkundige installatie.

Voordelen van verduurzamen

Lagere energiekosten

Goed voor het milieu

Beter energielabel

Waardevermeerdering bedrijfspand

Slimme financieringsmodellen

Interessante belastingvoordelen

Onze verduurzamingsmogelijkheden

Zonnepanelen

Ecoplant

Laadpalen

HR glas en kozijnen

Isolatie

Meld je aan via ikdoemee@boxduurzaam.nl en wij nemen persoonlijk de verduurzamingsmogelijkheden met u door.