Vraag je energie bespaarrapport aan

Veelgestelde vragen

We hebben de meest gestelde vragen hieronder voor je verzameld. Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Wat is BOX duurzaam ?

BOX duurzaam is een alles-in één concept voor het verduurzamen van je woning. Naast een persoonlijk advies, begeleiden we ook de uitvoering van de geadviseerde maatregelen én regelen we de bijkomende administratie. Je kunt alles met een vertrouwd gevoel uit handen geven.

Wat zijn de kosten van BOX duurzaam ?

Wil je je woning verduurzamen met BOX duurzaam dan betaal je geen kosten voor het persoonlijk adviesrapport. Je betaalt slechts de kosten voor het uitvoeren van de maatregelen. Een indicatie van die kosten staat in jouw persoonlijke adviesrapport.

Ben ik verplicht om de maatregelen ook uit te laten voeren?

Jouw adviesrapport wordt met zorg samengesteld door onze adviseurs, op basis van jouw persoonlijke wensen en de mogelijkheden van jouw woning. Het is daarom slim om de maatregelen daarna ook uit te laten voeren. Je bent daartoe uiteraard niet verplicht. Zie je na het adviesgesprek en het persoonlijke rapport toch af van het doorvoeren van de maatregelen? Dan betaal je verder geen kosten aan BOX duurzaam.

Kan ik zelf de leveranciers kiezen?

Het concept van BOX duurzaam is er op gericht dat je zelf geen omkijken hebt naar het verduurzamen van de woning. Je hoeft dus niet zelf op zoek naar een leverancier. Wij werken alleen met leveranciers die aan onze strenge kwaliteitseisen voldoen en gecertificeerd zijn. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat de maatregelen professioneel en vakkundig worden uitgevoerd.

Hoe lang duurt het verduurzamen van mijn woning?

Heb je interesse in BOX duurzaam, dan plannen we binnen 3 werkdagen een adviesgesprek met je in. Meestal kan dat gesprek binnen een week plaatsvinden bij jou thuis. Binnen 3 dagen na het gesprek ontvang je het adviesrapport. De adviseur overlegt vervolgens met jou en de leveranciers over de planning voor het uitvoeren van de maatregelen.