Check je besparing

Papierwerk goed geregeld

Ga je je woning verduurzamen, dan komt daar vaak ook administratief geregel bij kijken. Bij BOX duurzaam nemen we ook dat voor je uit handen. We kunnen ondersteunen bij het aanvragen van subsidies, de btw-teruggave van zonnepanelen én regelen een nieuw energielabel voor je woning. Zo kun jij zorgeloos genieten van meer wooncomfort en een lagere energierekening.

Zonnepanelen en btw

Laat je zonnepanelen plaatsen op je dak, dan kun je de btw terugvragen bij de Belastingdienst. Dat scheelt je een hoop geld. Maar we kunnen ons voorstellen dat je eigenlijk helemaal geen zin hebt om je daarin te verdiepen. BOX duurzaam zorgt ervoor dat dit voor jou in orde gemaakt wordt.

Nieuw energielabel aanvragen

Een energielabel heb je nodig als je je woning gaat verkopen. Maar we kunnen ons voorstellen dat je ook gewoon heel benieuwd naar hoe energiezuinig je woning is als de maatregelen zijn doorgevoerd. Daarom vragen we voor jou een energielabel aan. Dan heb je wel het inzicht, maar niet het gedoe.

Subsidiemogelijkheden

In veel gevallen kun je ook subsidie krijgen voor het verbeteren van je woning. De regels hiervoor wijzigen nogal eens en dan is het fijn als je kunt vertrouwen op de kennis van onze adviseurs. Zij weten wat mogelijk is en helpen je graag bij het regelen ervan.