Vraag je energie bespaarrapport aan

Welkom!

IN 2 KLIKKEN DUURZAME HYPOTHEEK DIENSTVERLENING GEREGELD

Gemak voor de hypotheekadviseur, kostenbesparing, comfort en gezondheid voor de consument en het creëren van een duurzame samenleving zijn de uitgangspunten van Conneqt om een actieve bijdrage te leveren aan het duurzamer maken van woningen.

Toekomstbestendig hypotheekadvies; van informeren tot activeren

Als Hypotheekadviseur lever je een belangrijke bijdrage aan een duurzame toekomstbestendige samenleving. In het oriënterend gesprek met je klant is duurzaamheid (derhalve) net zo belangrijk als een rentevast periode en arbeidsongeschiktheid.

De volgende stap is jouw klant bewust te maken van verduurzaming. Maak duurzaam onderdeel van het klantprofiel door o.a. het stellen van de onderstaande vragen.

  • Welk energielabel heeft de woning?
  • In hoeverre wil de klant het huis verduurzamen voor nu en in de toekomst?
  • Wat zijn de redenen om te willen verduurzamen?
  • Heeft de klant nagedacht over mogelijkheden tot verduurzaming van de woning?
  • Weet je dat je 9.000 euro extra kan financieren voor verduurzamen?

Het goede nieuws is dat je geen technisch specialist hoeft te zijn om je klanten op de juiste manier te begeleiden. Via BOXduurzaam.nl word je snel wijzer. Deze website geeft je begrijpelijke informatie over de (volgorde van) verduurzamen.

Direct inzicht in duurzame mogelijkheden, subsidies en belastingteruggave.

BOX duurzaam geeft inzicht in het totale prijskaartje; van advies, product en installatie tot en met het inregelen van de subsidies en de belastingteruggave. De klant krijgt hiermee niet alleen inzicht in de mogelijkheden op het gebied van verduurzamen, maar ook wat het effect is op de energierekening.

Maak je klant bewust van het gemak en het voordeel om te verduurzamen. De verkoopwaarde van de woning neemt direct toe, je realiseert besparingsmogelijkheden en je helpt je klant een bijdrage te leveren aan een duurzamere samenleving.

Verhoog eenvoudig in “2 klikken” via deze link. De service aan je klant en bekijk de verschillende hypotheek labels waarmee je direct duurzaamheid activeert.