Nu verduurzamen

Welkom!

Conneqt heeft gekozen om samen met BOX duurzaam een bijdrage te leveren aan het verminderen van de CO2 uitstoot. Door met BOX duurzaam een samenwerking aan te gaan, is gekozen voor een compleet verduurzamingspakket waarbij cliënten volledig begeleid en ontzorgt worden.

Wie is Conneqt:

Onze reputatie hebben we al bijna een kwart eeuw gevestigd met het label Hypotrust, ons eigen hypotheeklabel. In 2016 werd het hypothekenpallet verder uitgebreid met IQWOON, in 2018 met Robuust Hypotheken én in 2019 met HollandWoont. Hiermee heeft Conneqt alle ervaring in huis om marktintroducties van zowel nieuwe white als private hypotheeklabels te begeleiden.

BOX duurzaam werkt samen met financieel advieskantoren, om u te helpen woningen te verduurzamen. BOX duurzaam zorgt voor persoonlijk duurzaam advies en begeleidt cliënten in de wirwar van regels die de overheid heeft, op gebied van verduurzamen. Maar juist ook in het enorme markt aanbod. BOX duurzaam ontzorgt u volledig!

Meer weten?
Meldt u via onderstaande knop aan en dan wordt er vrijblijvend een afspraak met u gemaakt. Onze duurzaam adviseur komt bij u langs om de mogelijkheden uitgebreid met u te bespreken.