Vraag je energie bespaarrapport aan

IQWOON

IQWOON is er voor die eerste stap. Wij begrijpen dat een eerste stap spannend en complex kan zijn. Maar wij zorgen ervoor dat deze nieuwe stap vooral leuk en makkelijk is.

Dat doen we door jou centraal te stellen. Daarom heten we ook IQWOON, het gaat tenslotte over jouw hypotheek! Jij krijgt van ons een eigentijdse hypotheek die voldoet aan alle moderne voorwaarden. Dat hebben we voor je geregeld! We begrijpen dat je rente scherp moet zijn. De voorwaarden van jouw hypotheek zijn helder en flexibel. Je hypotheek is nu en later goed geregeld.

BOX duurzaam werkt samen met financieel advieskantoren en IQWOON, om jou te helpen je woning te verduurzamen. BOX duurzaam zorgt voor persoonlijk duurzaam advies en begeleidt je in de wirwar van regels die de overheid heeft op gebied van verduurzamen. En begeleid je door het grote doolhof van aanbieders. BOX duurzaam ontzorgt je volledig!

Meer weten?
Meld je via onderstaande knop aan en dan wordt er vrijblijvend een afspraak met je gemaakt. Onze duurzaam adviseur komt bij je langs om de mogelijkheden uitgebreid met je te bespreken.