Vraag je energie bespaarrapport aan

Hypotrust

Hypotrust biedt al sinds 1993 hypotheken aan op de Nederlandse markt. Samen met Nederlandse of buitenlandse banken en verzekeraars creëert Hypotrust hypotheken die worden aangeboden op de Nederlandse markt. De banken en verzekeraars leveren het geld en Hypotrust zorgt ervoor dat de hypotheek voor jou beschikbaar is. In al die jaren heeft Hypotrust al meerdere hypotheken succesvol gelanceerd en op dit moment hebben al meer dan 110.000 huizenbezitters een Hypotrust hypotheek. Hypotrust zorgt er altijd voor dat ze hypotheken aanbieden tegen een scherpe rente en met goede voorwaarden. Ook als jij jouw huis een energiezuiniger wilt maken.

BOX duurzaam werkt samen met financieel advieskantoren en Hypotrust, om jou te helpen je woning te verduurzamen. BOX duurzaam zorgt voor persoonlijk duurzaam advies en begeleidt je in de wirwar van regels die de overheid heeft op gebied van verduurzamen. En begeleid je door het grote doolhof van aanbieders. BOX duurzaam ontzorgt je volledig!

Meer weten?
Meld je via onderstaande knop aan en dan wordt er vrijblijvend een afspraak met je gemaakt. Onze duurzaam adviseur komt bij je langs om de mogelijkheden uitgebreid met je te bespreken.