Vraag je energie bespaarrapport aan

Welkom!

Surplus Energy Solutions levert duurzame innovatieve producten voor bedrijven & particulieren en werkt samen met professionele partijen zoals BOX duurzaam.

Wij hebben een disruptieve technologie ontwikkeld voor een optimale Surplus energiemix van Wind & Batterij die toekomstgericht en vast is.

Energieopwekking door wind en zon  vullen elkaar uitstekend aan in lage rendementsperiodes, daarnaast is een batterijoplossing beschikbaar om energie tijdens piekproductie tijdelijk op te slaan om dit later te kunnen gebruiken. Terugleveren aan het elektriciteitsnet hoeft niet meer.

In de samenwerking met BOX duurzaam zorgen wij voor een optimale service naar klanten. BOX duurzaam helpt u in het proces met energiebesparingsadvies, installatie van zonnepanelen, isolatie, het vernieuwde energielabel en alle administratieve afhandelingen voor subsidies etc. Zowel voor particulieren als bedrijven.

Een contact voor al uw energie en duurzame oplossingen om te besparen op de energienota en bij te dragen aan de CO2 reductie.

Meer weten? Meld je nu aan.