Vraag je energie bespaarrapport aan

Welkom!

Verduurzaming is tegenwoordig een must en maakt een steeds belangrijker onderdeel uit van het hypotheekgesprek. Er wordt verwacht dat adviseurs het verduurzamen actief meenemen in hun gesprekken. Bij Kubus FD nemen wij het besparen op uw energierekening serieus en helpen wij mensen om het verduurzamen financieel mogelijk te maken.

Download hier de duurzaamheidsprofielscan van uw woning en ontvang een gratis intake van onze duurzaamheidspartner, BOX duurzaam en ontvang een indicatief energie besparingsrapport met alle mogelijkheden voor het verduurzamen van uw woning.

https://www.kubusfinancielediensten.nl/duurzame-maatregelen/

BOX duurzaam is het landelijk platform voor alles wat met verduurzamen te maken heeft. BOX duurzaam helpt en zorgt voor de begeleiding in de wirwar van regels die de overheid heeft, op gebied van verduurzamen. Maar juist ook in het enorme markt aanbod. Zowel de consument als uw hypotheek adviseur wordt hierin volledig ontzorgd. Volledige ontzorging op het gebied van verduurzaming, stijging woningwaarde, een beter en definitief energielabel, comfortabelere woning, CO2-reductie etc.

Draag bij aan een beter milieu door te verduurzamen en bespaar op uw energierekening!

Meldt u nu aan!