Vraag je energie bespaarrapport aan

Welkom!

Energie besparen is sinds 2022 een belangrijk onderdeel geworden in de gesprekken van financieel adviseurs. Financiële dienstverleners en adviseurs helpen nu hun cliënten, om naast de “woon wensen” te besparen op de woonlasten. Onderdeel van de woonlasten is de energierekening. Besparen op gas en elektra is nu een must en daar kan uw financieel adviseur een belangrijke rol in spelen. Om te besparen op de energienota kan verduurzamen van uw woning bijdragen.

De vraag is waar te beginnen etc? Uw financieel advieskantoor Hypotheek House heeft daarom gekozen voor een samenwerking met BOX duurzaam om u te helpen te besparen op de energienota.

BOX duurzaam neemt dit gehele traject van uw adviseur over! BOX duurzaam zorgt voor de begeleiding in de wirwar van regels die de overheid heeft, op gebied van verduurzamen. Het aanvragen en de begeleiding bij de diverse subsidies en meer. Zowel de consument als uw hypotheek adviseur wordt hierin volledig ontzorgd.

Volledige ontzorging op het gebied van verduurzaming, waardestijging van uw woning, een beter en definitief energielabel, comfortabelere woning, CO2-reductie etc.

Draag bij aan een beter milieu door te verduurzamen! Verduurzamen doe je samen met BOX duurzaam.