Vraag je energie bespaarrapport aan

Welkom!

Verduurzaming is in ontwikkeling en maakt een steeds belangrijker onderdeel uit van het hypotheekgesprek. Er wordt verwacht dat adviseurs het verduurzamen actief mee nemen in hun gesprekken.

Fijn dat u als klant van Financieel-Fit hebt gekozen om zich aan te melden voor het verduurzamen van uw woning met BOX duurzaam.

Maar waar moet je nu beginnen, hoe zit dat nu exact met de subsidies? BOX duurzaam neemt dit gehele traject van uw adviseur over! BOX duurzaam helpt en zorgt voor de begeleiding in de wirwar van regels die de overheid heeft, op gebied van verduurzamen. Maar juist ook in het enorme marktaanbod. Zowel u als uw hypotheekadviseur wordt hierin volledig ontzorgd.

Volledige ontzorging op het gebied van verduurzaming, stijging woningwaarde, een verbeterd  energielabel, comfortabelere woning, CO2-reductie etc.

Draag bij aan een beter milieu door te verduurzamen!

Meldt u nu aan door gebruik te maken van de gratis persoonlijk intake en ontvang ons energiebesparingsrapport. De BOX duurzaam adviseur komt bij u langs en hij adviseert en regelt het volledig verduurzaamingstraject voor u.