Vraag je energie bespaarrapport aan

Welkom!

Verduurzaming is een “verplichting” geworden en maakt een steeds belangrijker onderdeel uit van het hypotheekgesprek en het besparen op de energierekening. Er wordt verwacht dat adviseurs het verduurzamen actief mee nemen in hun gesprekken.

Fijn dat u als klant van Bloedjes & Eriks Hypotheekspecialisten hebt gekozen om zich aan te melden voor het besparen op de energierekening door uw woning te verduurzamen met BOX duurzaam.

Maar waar moet je nu beginnen, hoe zit dat nu exact met de subsidies? BOX duurzaam neemt dit gehele traject van uw adviseur over! BOX duurzaam helpt en zorgt voor de begeleiding in de wirwar van regels die de overheid heeft, op gebied van verduurzamen. Maar juist ook in het enorme marktaanbod. Zowel u als uw hypotheekadviseur wordt hierin volledig ontzorgd.

Volledige ontzorging op het gebied van verduurzaming, stijging woningwaarde, een verbeterd  energielabel, comfortabelere woning, CO2-reductie etc.

Draag bij aan een beter milieu door te verduurzamen!

Meldt u nu aan door gebruik te maken van de gratis persoonlijk intake en ontvang ons energiebesparingsrapport. De BOX duurzaam adviseur adviseert u persoonlijk en regelt het volledig verduurzamingstraject voor u.