Vraag je energie bespaarrapport aan

Welkom!

Energie besparen is sinds 2022 een belangrijk onderdeel geworden in de gesprekken van financieel adviseurs. Financiële dienstverleners en adviseurs helpen nu hun cliënten, om naast de “woon wensen” te besparen op de woonlasten. Onderdeel van de woonlasten is de energierekening. Besparen op gas en elektra is nu een must en daar speelt de financieel adviseur een belangrijke rol in. Om te besparen op de energienota kan verduurzamen van uw woning bijdragen. De vraag is waar te beginnen etc?

AS Support B.V. is voor zijn klanten een samenwerking aangegaan met BOX duurzaam. AS Support biedt de aangesloten financieel advieskantoren de mogelijkheid om via het intermediairportaal klanten te onboarden. Het IM portaal staat online en is 24/7 beschikbaar. Zo maken wij het onboarden en verduurzamen voor adviseurs en klanten een stuk makkelijker.

De BOX duurzaam Accountmanager is jouw contactpersoon voor begeleiding bij onboarding van de klanten. Daarnaast zorgt BOX duurzaam voor service en begeleiding tijdens het verduurzamen. Zowel de consument als de  hypotheek adviseur wordt hierin volledig ontzorgd. Volledige ontzorging op het gebied van verduurzaming, waardestijging van uw woning, een beter en definitief energielabel, comfortabelere woning, CO2-reductie etc.

Draag bij aan een beter milieu door te verduurzamen! Verduurzamen doe je samen met AS Support & BOX duurzaam. 

Meld je nu aan en onze accountmanager neemt binnen 48 uur contact met jouw op.  Samen klanten helpen met besparen op de energienota door de woning te verduurzamen.