Vraag je energie bespaarrapport aan

Welkom!

Onze samenwerking met Aardbevingsschade-melden.nl zorgt er voor dat u van schade aanvraag tot verduurzamingsadvies en installatie volledig ontzorgt wordt.

Aardbevingsschade-melden.nl ontzorgt u volledig met het gehele aanvraag proces zodat u altijd een eerlijke vergoeding krijgt voor uw aardbevingsschade. Er komt namelijk veel meer bij kijken, en er zit veel tijd in om een vergoeding aan te vragen. BOX duurzaam zorgt voor de begeleiding in de wirwar van subsidies en regelingen op gebied van verduurzamen. Maar juist ook in het enorme markt aanbod.

Wanneer u de aardbevingsschade vergoeding heeft ontvangen. Is de kans groot dat  u recht heeft op een verduurzaming subsidie om uw woning te verduurzamen. In de samenwerking die aardbevingsschade-melden.nl heeft met BOX duurzaam komt er vrijblijvend iemand langs die u advies kan geven op verduurzaming van uw woning.

Samen dragen we bij om het klimaat te verbeteren!

Meer weten?
Meldt u via onderstaande knop aan en dan wordt er vrijblijvend een afspraak met u gemaakt. De adviseur komt bij u langs om de mogelijkheden uitgebreid met u te bespreken.